Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deținut de la Poarta Albă a fugit de la punctul de lucru. Bărbatul, condamnat pentru că a condus beat

www.wall-street.ro
carti detinuti

Un deținut din Penitenciarul Poarta Albă a fugit de la punctul de lucru din Constanța, angajați ai unității, dar și polițiști fiind mobilizați în căutarea lui, informează ANP. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani,a fost condamnat la 4 ani și 4 luni închisoare pentru că a condus sub influența alcoolului.

„Miercuri, 11.12.2019, în jurul orei 12.00, s-a constatat că deţinutul Vulpe Dumitru Daniel, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (336 NCP), clasificat în regim semideschis, a părăsit un punct de lucru aflat pe raza localității Constanța”, informează Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), printr-un comunicat.

Citește și: ALERTĂ - Orban şi Cîţu, convocaţi de urgenţă la Cotroceni, după decizia Standard&Poor's

Pentru a-l captura pe deținut, au fost luate măsuri: sesizarea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, alarmarea personalului, precum și trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii.

Fapta în cauză este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani, mai arată sursa citată.

„La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbracat cu: geacă neagră, pantaloni gri.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Constanța-Poarta Albă, la numărul de telefon: 0740114320, 0241/853777, 0241/853701, 0241/853702”, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.