Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deţinut evadat din punctul de lucru exterior, căutat de poliţie

www.roalert.ro
Evadare minor politie

Un deţinut în vârstă de 25 de ani, din Penitenciarul Timişoara, condamnat definitiv la doi ani pentru furt calificat, a părăsit locul de muncă Dietrich Honold din municipiul reşedinţă, iar acum este căutat de poliţie, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Timişoara, Ramona Bană, a declarat, marţi, că dispariţia evadatului Sava Tiberiu Flavius a fost semnalată după miezul nopţii de luni spre marţi.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Părăsirea fără autorizare a locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, se poate apela numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Timişoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.