Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deva - Primul oraș complet dotat cu containere subterane pentru colectarea deșeurilor menajere

gunoi menajer containere

Un oraş curat, îngrijit denotă civilizaţie şi un grad ridicat de educaţie al locuitorilor săi. Petru Mărginean, candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Deva şi actualul primar în funcţie, vrea ca în următorul mandat să facă din Deva primul oraş din ţară complet dotat cu containere subterane pentru colectarea selectivă a gunoiului.

„Aceste containere înlocuiesc clasicele platforme de colectare a gunoiului cunoscute de toată lumea. Deja în municipiul Deva există 8 zone în care utilizăm noua tehnologie de colectare a gunoiului menajer.

Este o soluţie de succes, din ce în ce mai agreată de locatari şi prietenoasă cu mediul. În plus, conferă o estetică sporită zonei. Nu mai sunt gunoaie aruncate aiurea, purtate de vânt prin tot cartierul. În prima etapă, investiţia a fost realizată de operatorul de salubritate în beneficiul municipalităţii.

În etapa următoare, Primăria va fi cea care se va ocupa de acest proiect. Am primit deja numeroase cereri din partea asociaţiilor de proprietari şi am stabilit următoarele 8 zone în care locul platformelor inestetice va fi luat de mai elegantele şi mai practicele containere subterane.

Lucrările la platformele îngropate vor începe, cu prioritate, pe Aleea Teilor, Aleea Romanilor, Aleea Armatei, Aleea Păcii şi str. D. Zamfirescu, lângă librărie.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.