Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deva, un oraș al bicicletelor

bicicleta

Deva va deveni primul oraş din ţară care va realiza o infrastructură de piste de biciclete şi bike sharing prin care va pune la dispoziţia cetăţenilor şi turiştilor o soluţie ecologică de transport public.

Avem parteneriate cu Casa Regala a României, am avut întâlniri cu reprezentanţi ai primăriilor din Olanda pentru promovarea trasportului cu bicicleta.

„Avem de asemenea în derulare un parteneriat cu Eurosport DHS, cel mai mare producător de biciclete din sud-estul Europei. Parteneriatul are dublu scop. Pe de o parte, vizează dezvoltarea capacităţii de producţie a fabricii de lângă Deva. Firma îşi pregăteşte deja viitorii angajaţi din rândurile liceenilor din oraş. Pe de altă parte, parteneriatul Primărie – Eurosport DHS îşi propune tranformarea Devei în primul oraş care utilizează bicicleta ca mijloc principal de transport în comun. Crearea VeloCity aduce numai beneficii pentru comunitate. Prin utilizarea intensă a bicicletelor, vehicule nepoluante, Deva va deveni un oraş mai aerisit, mai curat. Reducerea noxelor auto va atrage după sine creşterea calităţii vieţii tuturor locuitorilor Devei.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.