Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Devis Mangia mai speră la titlu după înfrângerea cu FCSB - Mai sunt multe meciuri

www.gsp.ro
Devis Mangia CSU Craiova

Învins de FCSB cu 3-2 (2-2) pe Arena Naţională şi trimis la şapte puncte în spatele celor de la CFR Cluj, Devis Mangia (44 de ani) a acuzat absenţele lui Koljic, Martic şi Dimitrov la derby-ul de duminică seară, apoi a vorbit despre şansele la titlu şi Cupa României potrivit mediafax.

Antrenorul italian l-a pierdut pe Elvir Koljic, accidentat la naţionala Bosniei, iar Fortes nu s-a ridicat la nivelul ex-iugoslavului. Au contat şi absenţele lui Martic şi Dimitrov, care au schimbat în mare măsură abordarea lui Mangia: "Nu am avut foarte mult timp să pregătim acest meci fără Koljic. Am jucat cu patru fundaşi pe faza de apărare şi trei pe faza de construcţie. În benzi nu i-am avut pe Martic şi Dimitrov. Sunt probleme pe care le vom analiza împreună. Trebuie să credem în titlu, mai sunt multe meciuri. Suntem profesionişti, trebuie să continuăm. Dacă cineva nu mai crede, este o problemă", a declarat tehnicianul italian, la Telekom Sport.

Craiova a ajuns la şapte puncte de CFR cu şapte meciuri rămase, are meci direct cu campioana en-titre etapa viitoare, iar speranţele lui Mangia sunt în viaţă. Cele două mari obiective rămân titlul şi Cupa României: "Va fi un meci important cu CFR, dar până atunci avem semifinala de Cupă. Trebuie să luptăm, pentru că vrem să terminăm cu bine acest campionat. Avem foarte mulţi jucători în afara lotului, trebuie să recuperăm din jucători. În Cupă vom juca cu prima echipă, normal. Continuăm cu ambele obiective", a mai spus Mangia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.