Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Devis Mangia: 'Sunt foarte mulţumit, băieţii au interpretat foarte bine jocul, am riscat la început, am dat gol'

www.gsp.ro
Devis Mangia CSU Craiova

Antrenorul Devis Mangia a declarat că obiectivul echipei sale, CSU Craiova, în meciul cu Sepsi era obţinerea celor trei puncte, ceea ce asigură o liniştită pauză competională, generată de meciurile naţionalelor, potrivit news.ro.

Citește și: A ieșit la iveală! Cine o susține pe fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi

"Am jucat bine, sunt foarte mulţumit, băieţii au interpretat foarte bine jocul, am riscat la început, am dat gol, apoi am avut foarte multe ocazii, nu am închis jocul, dar sunt mulţumit. Am vorbit cu băieţii înainte de meci şi le-am spus că vreau o pauză liniştită. Aşa este, este bine. Am fost un pic supărat pentru că am irosit foarte multe ocazii de 2-0. Dacă nu închizi jocul, se poate întâmpla ceva oricând în timpul jocului. Vrem să ne batem, avem două obiective importante, cupa şi campionatul. Target-ul pentru azi a fost trei puncte şi o pauză liniştită. Aşa este, este foarte bine. Când câştigi, este bine să continui, dar e bine aşa, cu pauza echipei naţionale. Nefolosirea lui Andrei Cristea este doar o chestiune tactică. Dacă meciul meciul este închis, 0-0, cu adevrsari care se apără foarte jos, este bine să jucăm cu un atacant de stilul lui, pentru că este un atacant de careu. Când echipa este în avantaj, trebuie să utilizăm mai mult un atacant care se descurcă mai bine când are spaţii în faţă. Nu sunt probleme. Când jucăm 4-4-2, avem ceva probleme în fazele de finalizare", a declarat Mangia, la Digi Sport.

Citește și: Anunț de ultimă oră din partea DNA! S-a descoperit trafic de influență de milioane de euro

Formaţia CSU Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în primul meci al etapei a II-a a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Mateiu, în minutul 20.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.