Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Devoalări incredibile ale lui Victor Ciutacu: Ce a anunţat jurnalistul

victor ciutacu

Scandalul politic dintre premierul Sorin Grindeanu şi cei din Partidul Social Democrat a atins cote maxime. Comitetul Executiv Naţional al social democraţilor durează de ore bune şi totul este pe muchie de cuţit. Jurnalistul Victor Ciutacu de la România TV devoalează un episod vechi de 12 ani, atunci când lucra alături de fostul ministru al Economiei, Codruţ Sereş.

iteşte şi: Călin Popescu Tăriceanu îl introduce în joc pe Klaus Iohannis: Se anunță o SCRISOARE

"Citeam undeva despre autoritatea zero a miniștrilor în fața subordonaților care abia așteaptă să plece și mi-am amintit un episod trăit de mine în ianuarie 2005. Eram la Economie, cu Șereș, iar în prima seară când mi-am permis să ies să mănânc în oraș primesc un sms că a dat-o Băsescu p-aia cu "soluția imorală PUR". Îl sun pe ministru și îl întreb - cu speranță, nu detaliez acum de ce - dacă are rost să mai venim a doua zi la prăvălie. Mă asigură că-i doar o hachiță a tiranului, că va bate palma cu Voiculescu și că viața va merge înainte.

Citeşte şi: Opoziţia, atac distrugător la adresa PSD: 'Au inventat 'premierul şosetă', uşor dispensabil'

Ajung dimineața, la ora standard și constat că anticamera, de regulă arhiplină de solicitanți și de directori de societăți subordonate, e pustie. O întreb pe Coca, secretară veche și trecută prin multe regimuri, unde a dispărut mulțimea și zîmbește cu subînțeles. Intru, îmi beau cafeaua și mă apuc de treabă; cu ușa larg deschisă... Trec orele, nu mă deranjează nimeni nici măcar cu un telefon și, într-un final, face conferință de presă Dan Voiculescu. Anunță că - evident, pentru stabilitatea țării - PUR rămâne la guvernare. Anunță și Călin Popescu Tăriceanu că nu demisionează pentru a face Traian Băsescu anticipate.

Trec holul, mă duc la Șereș în birou, bem o cafea și, la întoarcere, găsesc holul din fața biroului și anticamera full. Era coadă ca la carne odinioară. Întreb în glumă "ați fost plecați toți odată în străinătate și acum v-ați întors?" Nimeni nu răspunde, toți își așteaptă conștiincios rândul să rezolve probleme stringente; ale țării, bineînțeles...

P.S. Noroc că am demisionat repede, două luni în cap și la revedere. Ironia sorții, unii de la coadă sunt în executarea pedepselor sau în drum spre...", a scris Ciutacu pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.