Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezamăgire totală - Belgienii nu mai au răbdare cu fiul lui Gică Hagi! Critici dure în presă

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost transferat de Genk în vara anului 2019 și era văzut drept fotbalistul care ar fi putut face diferența la gruparea din Belgia, dar internaționalul român care a impresionat la Campionatul European U21 nu a convins și belgienii nu mai au răbdare cu el, scrie Mediafax.

Jurnaliștii belgieni au scris despre parcursul lui Ianis Hagi de când a ajuns la Genk, iar aceștia susțin că atacantul cumpărat cu 4 milioane de euro s-a chinuit și nu a reușit să convingă nici în mandatul lui Felice Mazzu și nici sub comanda lui Hannes Wolf.

Barna a stabilit prioritatea USR: 'Miza principală este alegerea primarilor în două tururi'

”Una dintre senzațiile EURO U21 și una dintre marile speranțe ale fotbalului românesc, Ianis a ajuns în Belgia ca un viitor star. Iar când ești fiul lui Gică Hagi nu poate fi altfel, Dar adaptarea la campionatul Belgiei, când vii din România, poate fi delicată – întrebați-i pe Nicușor Stanciu sau chiar pe Denis Drăguș.

Hagi, oricât de talentat era, s-a chinuit și nu l-a covnins pe Felice Mazzu. Fără să fie decisiv în meciurile disputate până acum, Ianis nu a reușit să devină una dintre senzațiile campionatului nici măcar sub comanda lui Hannes Wolf.” , au scris jurnaliștii de la WalFoot.be.

Cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, Ianis Hagi a fost cumpărat de Genk de la Viitorul Constanța cu 4 milioane de euro. În sezonul 2019 – 2020, a bifat 19 meciuri, a dat 3 goluri și oferit 4 pase decisive. În trecut, internaționalul român a mai trecut și pe la Fiorentina, în perioada iulie 2016 – ianuarie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.