Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU în Italia: la fiecare 4 minute moare un bolnav de COVID-19 (cel mai nou bilanț)

sciencealert.com
coronavirus

Numărul deceselor în Italia a crescut la 1.809, cu 368 de morţi în doar 24 de ore, ritmul fiind așadar de un mort la fiecare 4 minute.

Numărul persoanelor decedate în Italia din cauza coronavirusului a ajuns duminică la 1.809, ceea ce presupune o creştere de 368 de decese în ultimele 24 de ore, potrivit ultimului bilanţ comunicat de şeful protecţiei civile, Angelo Borrelli, într-o conferinţă de presă, relatează EFE.

Numărul persoanelor infectate în Italia, principalul focar al epidemiei în Europa, a ajuns la aproape 25.000, cu 3.509 mai multe decât sâmbătă.

Potrivit AFP, regiunea Lombardia (în nordul Italiei, cu capitala la Milano) este de departe cea mai afectată regiune a Italiei, cu 1.218 morţi şi 13.272 cazuri confirmate de contagiere cu coronavirus.

În total, coronavirusul a ucis peste 2.000 de oameni în Europa, potrivit unui bilanţ difuzat duminică de agenţia France Presse pe baza surselor oficiale, valabil pentru orele 17:00 GMT.

În total, au fost înregistrate 2.291 de decese în Europa, marea lor majoritate în Italia (1.809), ţara cea mai afectată din lume după China.

Cu un total de 517 decese în ultimele 24 de ore, la un număr total de peste 52.400 cazuri confirmate de contaminare, Europa este continentul unde pandemia de coronavirus avansează cel mai rapid, notează AFP.

Vezi si: Șeful spitalului central din Wuhan rupe tăcerea: 'Mi s-a cerut să nu spun nimănui, nici măcar soţului meu' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.