Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU Iubita italianului de 71 de ani, depistat cu coronavirus, după ce a venit din România, este din GORJ

Ultima Ora breaking news

Un cetăţean italian care vizitase recent România a fost diagnosticat marți cu coronavirus. Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, e internat la un spital din Rimini. MAE anunță că iubita bătrânului este din Gorj, iar autoritățile încearcă să o găsească. Italianul a fost și în Craiova, timp de patru zile, între 18 și 22 februarie, pentru a-și vizita soacra. Italianul a declarat că a fost în România la vânătoare. Autoritățile din Gorj și Dolj sunt în alertă.

”Bărbatul are cetățenie italiană și, potrivit informațiilor disponibile la acest moment, a fost în România, în Craiova, în perioada 18-22 februarie. În această perioadă bărbatul a vizitat rudele soției sale, cetățean român, și a avut mai multe întâlniri de afaceri.Autoritățile române au activat protocoalele necesare în acest tip de situație, urmând a fi declanșată o anchetă epidemiologică și dispuse măsurile de carantină sau izolare, după caz.”, precizează MAE.

În total au fost înregistrate 23 de cazuri de infecţie până acum în regiunea Emilia-Romagna. Publicația Il Resto del Carlino scrie că este vorba despre primul caz de coronavirus în provincia Rimini.

Citește și: Victor Ponta anunță dezastrul: O criză este inevitabilă, o repercusiune asupra economiei globale

Bărbatul bolnav are 71 de ani și este din Cattolica. Acum, bărbatul e internat în secția de boli infecțioase a spitalului din Rimini, viața sa nefiind pusă în pericol.

Bărbatul s-a întors în Italia dintr-o călătorie în România weekendul trecut, tușea și era răcit, motiv pentru care a mers la urgența Spitalului Cattolica. Ulterior a fost dus la Rimini, unde testul a ieșit pozitiv.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac: Jos ticăloșii! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.