Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pentru CSM București: Echipa de milioane de euro a Primăriei București s-a făcut de râs, la Vâlcea, și are șanse infime să mai câștige titlul

CSM București avea nevoie de o victorie la 3 goluri, la Vâlcea, cu SCM pentru a avea prima șansă de a câștiga un nou titlu de campioană a României! Însă, oltencele s-au ținut bine în fața actualei campioane a României și a smuls un egal, care aproape că îi aduce titlul, primul după desființarea celebrei echipe Oltchim.

S-a terminat 30-29 pentru CSM București, care a marcat golul victoriei în ultima secundă. În urma rezultatului, SCM Râmnicu Vâlcea rămâne lider, cu 51 puncte, în timp ce CSM Bucureşti acumulează 48 de puncte.

Citește și: Lovitură pentru Elena Udrea și Alina Bica! Decizia luată de judecătorii din San Jose

SCM Râmnicu Vâlcea a suferit astfel prima înfrângere a stagiunii, după ce în tur se impunea pe terenul campioanei, cu scorul de 22-19.

Vâlcea păstrează avantajul meciurilor directelor, dar nu și-ar mai permite niciun pas greșit în eventualitatea în care CSM București câștigă tot până la final. Vâlcea n-a mai cucerit titlul din 2013, de la desființarea Oltchimului. Șapte etape mai sunt din actualul campionat.

CSM București este într-o situație extremă, pentru că dacă nu câștigă campionatul, depinde de forul european pentru a ajunge în Liga Campionilor.

Citește și: Lovitură pentru Tel Drum! Amenda colosală pe care a primit-o compania .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.