Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pentru echipa lui Ianis Hagi, în Champions League, dar și pentru Liverpool: Ovidiu Hațegan a luat parte la un meci ISTORIC pentru Barcelona

champions league

Ovidiu Hațegan a asistat la un meci istoric pentru Barcelona, la partida de la Dortmund, unde a condus, de la centru, o partidă din Liga Campionilor. Ansu Fati a devenit, marți, cel mai tânăr jucător din istoria clubului FC Barcelona care evoluează în cupele europene, la vârsta de 16 ani, 10 luni şi 14 zile.

Fati a fost titular în meciul pe care FC Barcelona l-a disputat cu Borussia Dortmund, în etapa I a Grupei F a Ligii Campionilor și terminat la egalitate, 0-0.

Dacă ar fi marcat, Fati devenea cel mai tânăr jucător care ar fi înscris, în istoria Ligii Campionilor. Însă, el a fost scos după pauză și înlocuit cu Lionel Messi.

Hațegan a fost înger și demon pentru nemți. A acordat un penalti, în minutul 57. Marco Reus a executat, dar Marc-Andre ter Stegen a reușit să respingă, iar apoi să rețină mingea. La reluare, s-a văzut că portarul Barcelonei nu a stat cu un picior pe linia porții, așa cum prevede regulamentul, iar Hațegan și brigada sa nu au văzut acest lucru, spre nemulțumirea nemților.

Vezi penaltiul AICI

Inter Milano a remizat, marți, cu Slavia Praga, scor 1-1, în prima etapă din grupele Ligii Campionilor.

Slavia Praga a deschis scorul, în minutul 64, prin golul marcat de Peter Olayinka. Barella a readus echilibrul pe tabela de marcaj, în minutul 90+3. Nicolae Stanciu a fost titular la întâlnirea cu Inter Milano, având câteva ocazii importante de-a lungul partidei.

Vezi golurile AICI

Olympique Lyon a remizat, marți, cu Zenit, scor 1-1, în prima etapă din grupele Ligii Campionilor.

Zenit a deschis scorul, în minutul 41, prin golul marcat de Sardar Azmoun. Memphis Depay a readus echilibrul pe tabela de marcaj, transformând un penalty în minutul 50.

Vezi golurile AICI

Ianis Hagi a fost rezervă în partida pe care echipa sa, Genk, a disputat-o în deplasare, la Salzburg. Hagi a intrat în minutul 72, când scorul era 6-2 pentru gazde, care avea să rămână și scorul final. Au marcat: Haland '2, '34, '45, Hwang Hee-Chan '36, Szoboszlai '45+2, Ulmer '66 / Lucumi '40, Samata '52.

Vezi golurile AICI

Răzvan Marin a fost rezervă neutilizată în victoria, 3-0, lui Ajax, la Amsterdam, cu Lille. Au marcat: Promes '18, Alvarez '50, Tagliafico '62.

Vezi golurile AICI

Benfica a fost învinsă acasă de RB Leipzig, scor 1-2. Au marcat: Seferovic '84 / Timo Werner '69, '79.

Vezi golurile AICI

Valencia a câștigat la Londra, cu Chelsea, scor 1-0. A marcat: Rodrigo '75.

Vezi golul AICI

Napoli a câștigat în fața câștigătoarei Ligii Campionilor, Liverpool, scor 2-0. Au marcat: Mertens '82 (p) Llorente '90+2.

Vezi Golurile AICI .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.