Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezastru pentru Liverpool în meciul cu Barcelona: doi dintre cei mai importanți atacanți nu vor juca pentru că sunt accidentați

www.digisport.ro
Mohamed Salah Liverpool

Liverpool a câştigat duelul de pe terenul lui Newcastle, scor 3-2, şi aşteaptă un pas greşit al celor de la Manchester City în duelul cu Leicester pentru a spera la titlul de campioană în Premier League, primul după 29 de ani, informează Mediafax.

Citește și: Răzvan Lucescu este revoltat: PAOK joacă finala Cupei Greciei cu tribunele goale!

Chiar dacă rămân în cursa pentru titlu, cormoranii au primit o veste proastă, chiar înainte de returul din Liga Campionilor cu Barcelona.

Jurgen Klopp nu poate conta pe doi dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Este vorba despre atacanţii Roberto Firmino şi Mohamed Salah, accidentaţi. Egipteanul s-a lovit la cap în duelul cu Newcastle şi, chiar dacă acesta îşi doreşte să joace în partida de pe Anfield cu Barcelona, staff-ul medical al cormoranilor se opune:

"Salah vrea să joace, dar medicii se opun. Nu are nicio şansă să intre pe teren mâine. Nici Salah şi nici Firmino nu se vor afla pe teren. Dar vrem să câştigăm oricum. Vom încerca să câştigăm meciul şi vom da totul să ajungem în postura de a lupta până la final. Trebuie să avem un joc bun şi sunt convins că atmosfera din tribune ne va ajuta”, a declarat Klopp în cadrul unei conferinţe de presă.

În meciul tur de pe Camp Nou, Jurgen Klopp a ales să-l titularizeze pe olandezul Georginio Wijnaldum în atac, chiar dacă acesta evoluează în mod normal pe postul de mijlocaş. Cel mai probabil, belgianul Divock Origi va evolua pentru Liverpool.

Cormoranii au pierdut duelul din tur cu Barcelona, scor 3-0, şi speră la o minune pentru a întoarce rezultatul. AS Roma a reuşit să se impună în sferturile de finală ale Ligii Campionilor din sezonul precedent, scor 3-0 împotriva catalanilor, după ce aceştia au câştigat partida tur cu 4-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.