Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezastru pentru mii de angajați - nu au intrat salariile pe card! Marius Budăi dă asigurări: 'Cu siguranță vom găsi o soluție în Guvern'

Facebook
marius budai

Ministrul Muncii Marius Budăi a declarat, miercuri, la Parlament, că se va găsi o soluție pentru ca angajații de la Mediu și Energie să primească salariile, în urma situației apărute prin demisia miniștrilor ALDE. Aceeași problemă ar putea apărea la Interne, Budăi afirmând: „Trebuie găsită soluție”.

Marius Budăi a fost întrebat de jurnaliști ce se întâmplă cu angajații de la Mediu și Energie, care, după demisiile miniștrilor ALDE, nu au primit salariile, ministrul Muncii afirmând că se vor găsi soluții.

„E o problemă (...). Cu siguranță vom găsi o soluție în Guvern”, a răspuns Marius Budăi, conform Mediafax.

Zilele lui Meleșcanu în ALDE, numărate! Varujan Vosganian s-a dezlănțuit: 'Ceea ce a făcut a stupefiat și a consternat pe toți colegii'

De asemenea, ministrul Muncii a fost întrebat și dacă se va ajunge la aceleași probleme ca urmare a expirării interimatului la Interne a lui Mihai Fifor.

„Cu siguranță trebuie găsită o soluție (pentru angajații de la Interne – n.r.)”, a afirmat ministrul.

Totodată, Marius Budăi a mai declarat că PSD va avea voturile necesare pentru votul de încredere de săptămâna viitoare.

Aproape 4.200 de angajați din Ministerul Mediului și agențiile care țin de această instituție, precum și aproximativ 200 de angajați de la Energie nu și-au primit, marți, salariile. Potrivit surselor MEDIAFAX, situația a apărut în urma demisiei celor doi miniștri.

La începtul lunii septembrie, ministrii Mediului și ai Energiei, Grațiela Gavrilescu și Anton Anton, au demisionat din funcții după ce partidul din care fac parte, ALDE, a decis să se retragă din coalișie de guvernare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.