Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pentru PRO TV: Postul rămâne fără 'voce' în rating, chiar cu 'Vocea României', în ciuda limbajului suburban al lui Tudor Chirilă

www.apropotv.ro
Tudor Chirilă Vocea României

PRO TV a suferit o nouă umilință, vineri seara! Dacă săptămâna trecută, Antena 1 cu ”iUmor”surclasa rivalul, a venit rândul și televiziunii Kanal D să se impună pe intervalul orar în care PRO TV difuza prima ediție a galelor live din ”Vocea României”.

În ciuda limbajului suburban folosit frecvent de Tudor Chirilă, a scenelor în care se dezbracă sau în care folosește cuvinte cu aluzii sexuale, dar și atacuri la adresa colegilor și a clasei politice, ”Vocea României” a pierdut din suflu și din rating, semn că românii par să dorească și altceva decât ce oferă PRO TV și jurații săi.

Citește și: Decizia majoră ÎCCJ! Iese Dragnea din închisoare?

Kanal D a fost peste primele live-uri Vocea României la nivelul întregii țări, cu un nou serial turcesc, Gulperi, aflat la primele episoade.

La nivelul întregii țări, primele live-uri de la ”Vocea României” au fost urmărite, pe Pro TV, de aproape 1,1 milioane de români pe minut. Pe tot intervalul emisiunii, Kanal D a avut cu câteva zeci de mii de telespectatori peste Pro TV, scrie paginademedia.ro.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

Diferența între Kanal D și Pro TV a fost ceva mai mare până să se termine serialul turcesc (Gulperi a fost până la 23.30).content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.