Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pentru România în prima zi a Jocurilor Olimpice

Simona Gherman a fost eliminată de Lauren Rembi în turul doi al probei de spadă individual, iar Simona Pop a fost învinsă în primul tur de Leonora MacKinnon din Canada, cu 15-10. Singura reprezentantă a României rămasă în concurs la spadă individual este Ana Maria Popescu (fostă Brânză), care s-a calificat în optimile de finală. La judo, Monica Ungureanu a fost eliminată.

Sportiva Simona Gherman a fost eliminată, sâmbătă, în turul doi al probei de spadă individual din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio, de Lauren Rembi din Franţa, potrivit News.ro.

Gherman, care a jucat direct pe tabloul de 32, a pierdut meciul cu 10-13.

Tot sâmbătă, Simona Pop a fost învinsă în primul tur de Leonora MacKinnon din Canada, cu 15-10.

Singura reprezentantă a României rămasă în concurs la spadă individual este Ana Maria Popescu, care s-a calificat în optimile de finală impunându-se cu 15-8 în faţa scrimerei franceze Auriane Mallo. Popescu, care a evoluat direct pe tabloul de 32, o va întâlni în runda următoare pe câştigătoarea meciului Choi Injeong (Coreea de Sud) - Violetta Kolobova (Rusia).

Judoka Monica Ungureanu a fost eliminată, sâmbătă, în primul tur al categoriei 48 de kilograme de europeană en-titre, Charline van Snick (Belgia), la Jocurile Olimpice de la Rio.

Monica Ungureanu a luat startul în grupa B şi a fost învinsă de Charline van Snick după nici două minute de luptă prin ippon.

România mai este reprezentată la judo de Andreea Chiţu (52 kg), care va intra în concurs duminică, de vicecampioana olimpică din 2012, Corina Căprioriu (57 kg, concurează în 8 august) şi de Daniel Natea (plus 100 kg, în 12 august).

La ultima ediţie a JO, Londra 2012, România a obţinut două medalii, ambele de argint, prin Alina Dumitru (48 kg) şi Corina Căprioriu (57 kg).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.