Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pentru Simona Halep după retragerea de la Stuttgart: ar putea să-și piardă locul din clasament

Instagram
Simona Halep

Retragerea de la turneul de la Stuttgart îi poate cauza Simonei Halep căderea pe locul 3 WTA. Petra Kvitova o poate devansa pe româncă în cazul în care se va califica în semifinalele turneului din Germania, relatează Mediafax într-o analiză.

Citește și: Andrei Caramitru a EXPLODAT la adresa liberalilor care distribuiau pliante FALSE în numele USR-PLUS

Kvitova a intrat direct în turul doi la Stuttgart şi a trecut de belgianca Greetje Minnen (192 WTA), scor 6-1, 6-4. Tenismena din Cehia o va întâlni, astăzi, de la ora 14:30, pe Anastasija Sevastova (13 WTA), în sferturile de finală, iar în cazul unei victorii, Petra Kvitova va ajunge la 5730 de puncte WTA în clasamentul live şi va face rocada cu Simona Halep (5682 puncte).

De asemenea, Naomi Osaka, numărul 1 mondial, s-a calificat în sferturile întrecerii din Germania, iar în această fază o va întâni pe croata Dona Vekic (25 WTA). Japoneza avea un avans de 185 de puncte în faţa lui Halep înaintea startului turneului de la Stuttgart, iar acum a dublat diferenţa, atingând 6151 de puncte. În cazul unui triumf pe zgura din Stuttgart, Osaka va acumula 6436 de puncte.

Citește și: ALERTĂ Tragedie la Parchetul General, în Vinerea Mare - Fosta purtătoare de cuvânt a sărit de la etaj

Simona Halep nu participă la turneul de la Stuttgart din cauza unei accidentări la şold suferită în timpul confruntării din semifinala Franţa - România, din Fed Cup: "Totul s-a întâmplat în momentul în care am căzut în meciul cu Garcia, am simţit o durere la şold şi nu mă simt pregătită, iar eu dacă nu sunt 100% pregătită nu intru pe teren", a spus românca.

Acum, cel mai probabil, Simona va juca primul turneu pe zgură la Madrid, între 4 şi 11 mai, urmând ca pregătirea pentru Roland Garros (26 mai - 9 iunie) să continue la Roma, între 13 şi 19 mai.

Simona Halep a fost timp de 48 de săptămâni consecutive lider WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.