Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pentru Simona Halep: Pe ce loc a ajuns, după ce Elina Svitolina s-a calificat în semifinalele turneului de la US Open

Roland Garros
Simona Halep suparata

Dezastrul continuă pentru Simona Halep, după eliminarea de la US Open! Fost lider mondial, Halep riscă să iasă din top 10 mondial. Elina Svitolina (5 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de la US Open, marți seară, după ce a trecut de Johanna Konta (16 WTA), scor 6-4, 6-4. În urma acestui rezultat, Halep a căzut pe locul 5, în clasamentul live, iar Svitolina a ajuns pe 3. Însă, Halep poate pierde încă două poziții. Bianca Andreescu și Belinda Bencic o pot depăși.

În urma acestei calificări, Elina Svitolina și-a egalat cea mai bună performanță din carieră la turneele de Mare Șlem. Tot în acest an, la Wimbledon, sportiva din Ucraina a ajuns până în semifinale, unde a fost eliminată de Simona Halep.

Citește și: Oreste râde de blonda care vrea să-l bată pe Klaus Iohannis: Uite cine vrea să fie președinte

Astfel, Svitolina este prima jucătoare calificată în semifinalele de la US Open 2019. În această fază a competiției, ucraineanca se va duela cu învingătoarea din partida Serena Williams (8 WTA) - Qiang Wang (18 WTA).

Celelalte două sferturi de finală de la US Open programează duelurile Bianca Andreescu (15 WTA) - Elise Mertens (26 WTA) și Belinda Bencic (12 WTA) - Donna Vekic (23 WTA).

Citește și: Surse Cazul Caracal. Ce se va întâmpla astăzi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.