Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pentru Simona Halep: Săptămâna viitoare poate pierde poziția de lider mondial, chiar înainte de Australian Open / CALCULE

Simona Halep Shenzhen

Simona Halep este lider mondial, dar poate pierde această poziție chiar înainte de Australian Open! Dezastrul vine tocmai din Australia, acolo unde Garbine Muguruza o poate detrona pe Halep. Înainte de debutul primului turneu de Mare Șlem, Muguruza participă la turneul de la Sydney.

Iberica a ajuns pe locul 3, după ce a abandonat la Brisbane, în primul tur, fiind depașită de daneza Caroline Wozniacki, care a facut o finală la Auckland.

Citește și: EXCLUSIV! Liviu Dragnea, TRĂDAT de un lider important! Cere primarilor vot de susținere pentru Tudose președinte de partid

Garbine Muguruza are, acum, 6005 puncte WTA. Poate deveni iar lider mondial cu cele 470 de puncte pe care le-ar bifa cu trofeul de la Sydney. Ar face 6475 de puncte, cu 50 mai multe decât Simona Halep, care are 6425.

Însă, indiferent dacă rămâne sau nu pe prima poziție în lume, Halep va fi cap de serie numărul 1 la Australian Open, pentru că decizia s-a luat la sfârșitul acestei săptămâni.

Citește și: Un lider PSD din teritoriu anunță: „Mergem cu Firea la prezidențiale!” .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.