Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU Un GRAV ACCIDENT s-a soldat cu 12 VICTIME: SCENE ȘOCANTE surprinse de salvatori, traficul e BLOCAT pe DN 1 / IMAGINI 18+

ultima ora

UPDATE Două persoane au murit.

Grav accident petrecut pe DN 1! Trei mașini au fost implicate în tragicul accident în urma căruiau au rezultat 12 victime. Traficul e blocat, în localitatea Lugașu de Jos, județul Bihor. „În accident au fost implicate trei autoturisme. Polițiștii rutieri se află la fața locului pentru a efectua cercetări pentru stabilirea cauzelor și circumstanțelor în care s-a produs accidentul”, a declarat Alina Dinu, comisar IPJ Bihor, scrie bihon.ro.

La fața locului, ISU Crișana a mobilizat de urgență șase echipaje, dintre care două de prim ajutor calificat din cadrul Stației de Pompieri Aleșd și a Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, echipajul de descarcerare grea din cadrul Detașamentului 1 Oradea, autospeciala de transport victime multiple, o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Stației de Pompieri Aleșd și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD. Totodată, la fața locului s-au deplasat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Citește și: Un cunoscut hipermarket se ÎNCHIDE! Proprietarii vor pune lacătul, DEFINITIV, pe magazin, în ianuarie 2018! Ce se va întâmpla cu angajații săi

„Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea unei persoane rămasă între fiarele contorsionate dintr-un autoturism. S-a procedat la acordarea primului ajutor persoanelor rănite, respectiv la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul victimei rămase încarcerate”, a precizat căpitan ISU Crișana, Camelia Roșca, pentru Bihon.ro.

12 persoane au fost rănite în accident. Trei dintre acestea sunt minori, care au fost asistați medical și trasnportați la spital. Două persoane au intrat în stop cardio respirator și sunt resuscitate la fața locului, iar alta se află în stare gravă și a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea. Două dintre victime au suferit diverse leziuni care nu le pun viața în pericol, iar alte patru persoane au refuzat să fie transportate la spital.

Citește și: Gabriela Firea REACȚIONEAZĂ! Ce mesaj fals a fost propagat cu privire la primarul Capitalei

Traficul rutier, este momentan blocat și deviat pe ruta Tileagd, pe DJ 767 până la intersecția cu Drumul Județean 108 – Poșoloaca – Telechiu – Țețchea – Chistag, până la intersecția cu drumul județean 764, unde se poate reveni pe DN 1 spre Aleșd.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.