Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezastrul din Ștefan cel Mare! Un suporter dinamovist nu a mai vrut să plece de la stadion: "Nu fac niciun circ! Pentru clubul ăsta mă cert cu nevasta"

digisport.ro
suporter dinamo retrogradare

Durere mare în rândul suporterilor din Ștefan cel Mare. A doua cea mai galonată echipă din România, Dinamo București, a retrogradat pentru prima dată de la înființarea clubului, în 1948, iar suporterii cu greu au putut accepta acest lucru. Un suporter înfocat n-a conceput acest dezastru pentru echipa lui de suflet, el rămânând lipit de gardul de deasupra zonei mixte preț de minute bune după fluierul final, unde jucătorii lui Dinamo ar fi trebuit să acorde flash-interviuri.

Jandarmii au reușit cu greu să-l consoloseze și să-l îndepărteze din acea zona, conform digisport.ro.

"Nu fac niciun circ, te rog lasă-mă în pace, nu mai pot! Pentru clubul ăsta mă cert cu nevasta, cu mama, cu tata, am fugit de acasă de nenumărate ori când eram copil. Nu vreau să plec de aici!

Vreau să-i văd pe cei care și-au bătut joc de mine. Tu nu știi ce înseamnă ce trăiesc eu! Voi nu știți, vreți să dați amenzi, să ne bateți. A murit o parte din mine azi, tu nu o să poți să înțelegi niciodată.

Ai venit la serviciu, nu te interesează. Ia buletinul, dă-mi amendă cât vrei tu, eu de aici nu plec", au fost cuvintele suporterului.

Dinamo a retrogradat în premieră în Liga 2, după remiza obținută pe teren propriu în fața celor de la "U" Cluj, scor 1-1 (1-3 la general).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.