Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRUL total într-un fief al PNL. Se cer decapitări

sah 1

În ciuda faptului că încă îți clamează victoria în ciuda evidenței și a supărării prezidențiale, PNL a pierdut nu doar Bucureștiul ci și fief-uri vechi în țară. Cel mai important este județul Hunedoara acolo unde PNL a reușit ”performanța” de a pierde cele 2 mari municipii pe care le controla cu autoritate de 15 ani - Municipiul Deva și Muncipul Hunedoara.

Vezi și: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016: Cine a câștigat consiliile județene/ HARTĂ

Totul s-a întâmplat din cauza înțelegerilor pe sub masă cu PSD și din cauza infantilismului liderilor cărora acum li se cere insistent demisia în cadrul organizației, dar și la București acolo unde se face un lobby puternic pentru îndepărtarea celor care au condus la dezastrul electoral din județ.

Deși liberalii s-au bătut cu pumnul în piept că au un Cod de integritate ei nu s-au sfiit să înregismenteze pe lângă cohorte de unpr-iști și psd-iști chiar și un fost secretar al PCR, Ilie Păducel pentru funția de primar la Primăria Orașului Petrila.

La Deva s-a mers pe înțelegere cu PSD până acolo încât PSD nu a pus un candidat adevărat pentru a face pârtie lui Petru Mărginean, primarul pe funcție dar care a reușit contraperformanța ca și în acest condiții să piardă rușinos (locul III) în fața deputatului Mircia Muntean , deputat PSRO (singura primărie de calibru câștigată de PSRO în țară).

Bomba a explodat însă în municipiul vecin acolo unde acordul cu PSD a fost dus la cote monstruoase. Nu numai că PSD a pus un candidat de calibru, dar pe media controlată de PNL a fost bombardat non-stop tocmai candidatul PNL care a pierdut până la urmă alegerile la o diferențp de 554 de voturi.

În acest moment dezastrul este total în PNL Hunedoara iar șeful filialei în loc să își asume răspunderea a înroșit telefoanele cu Capitale pentru a căuta sprijin la prietenii săi care însă nu prea mai vor sa audă de el în mare majoritate. Favorit pentru preluarea organanizației este deputatul Carmen Hărău care are o imagine excelentă la nivel național și în cadrul conducerii centrale a partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.