Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezbaterea Ponta vs. Iohannis. Ce ii leaga pe amandoi de guvernarea Boc

Candidatii Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au acuzat reciproc de legaturi cu guvernarea Boc si cu deciziile de a taia pensiile si salariile. Bineinteles ca dintre atacuri nu au lipsit nici "plagiatul" lui Ponta, incompatibilitatea lui Iohannis.

Ponta: Domnul Iohannis la disputa de ieri a fost total nepregatit si a spus lucruri neadevarate. Unul ar fi PNL a propus un amendament pentru votul electronic. Amendamentul a fost retras si nu respins de PSD. As dori ca domnul Iohannis sa fie mai bine informat.

Iohannis:Amendamentul a fost respins.

Iohannis: Nu este bine pentru Romania sa fie presedintele Victor Ponta e gresit sa se dea toata puterea in mana unui singur partid, sunt multi membrii marcanti care au probleme cu justitia. E gesit sa fie Victor Ponta presedintele Romaniei pentru ca ati mintit romanii ca le voi taia pensia si in calitate de profesor mi se pare o problema f mare daca cineva copiaza, daca a copiat la doctorat e si mai grav-  e palagiat. La noi unul dintre acestia vrea sa ajunga presedinte

Ponta: ICCJ mi-a dat o sentinta definitiva apropo de plagiat. Dumneavoastra ati fugit da ICCJ. Domnul Iohannis ii are alturi de el pe cei care au taiat pensiile. Eu il vreau pe Tariceanu, membru fondator al partidului pe care il conduceti acum Domnul Iohannis semana cu basescu fiind inconjurat de oamenii lui. Sunteti impotriva a orice. Avem un singur presedinte care a fost si primar - Traian Basescu si un premier Emil Boc. Credeti ca au fost buni?

Iohannis: Il cunoateti pe Gabriel Oprea? Stiti cum a votat in materie de taiat pensii si salarii - stiti cum a votat? Aveti si dumneavoastra astfel de oameni.

Ponta: Nu mai vorbiti despre profesori care au ghinionul sa nu aiba averea aceasta.

Iohannis: Sunt mandru de statutul meu de profesor.

Ponta: E mai abil decat imi imaginam. Ati vazut cum l-a dat jos pe Antonescu

Iohannis: E priceput sa vorbeasca mult si cand nu stie despre ce e vorba. E exponentul unui sistem foarte vechi si e o persoana manevrata din umbra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.