Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezbateri aprinse în Parlamentul European! Europarlamentar PSD: 'România nu acceptă să fie monedă de schimb în nicio condiție, cu nicio altă țară'

dan nica

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, a declarat, miercuri, în cadrul dezbaterii din PE, că România nu acceptă să fie monedă de schimb în nicio condiție, cu nicio altă țară, precizând că în țara noastră s-au făcut nenumărate abuzuri, precum dosare la comandă.

"România nu acceptă să fie monedă de schimb în nicio condiție, cu nicio altă țară. Înțelegem ca fiecare țară să fie judecată în funcție de propriile sale merite. Noi în România am avut procurori care au făcut dosare la comandă. Toată lumea în România trebuie să înțeleagă că justiția se face doar în sala de judecată, nu pe bază de protocoale și salutăm că Comisia Europeană a luat act de aceste lucruri", a declarat Dan Nica, în cadrul dezbaterii din Parlamentul European, conform Mediafax.

Liderul europarlamentarilor PSD a completat că toată lumea trebuie să știe că România ne se mai poate întoarce la vremuri trecute, așa cum vor Monica Macovei și Cristian Preda. "Noi lucrurile le vom schimba în conformitate cu normele democratice", a completat Dan Nica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.