Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezbateri privind performanța ecologică și economie la Academia de Studii Economice din București

ase

Astăzi, 9 martie 2017, a avut loc conferința internațională Performanța Ecologică într-o Economie Competitivă , organizată de Academia de Studii Economice (ASE) București, facultatea de Economie Agroalimentară și a Mediului și Centrul de Cercetare Analize și Politici Regionale, sub coordonarea prof. dr. Florina Bran. Printre partenerii care au ajutat la buna desfășurare a conferinței se numără Academia de Studii Economice a Moldovei, Academia Română, Universitatea Parthenope din Napoli, Universitatea din Catania, Fundația Simone Cesaretti și Asociația Generală a Economiștilor din România.

Unul din invitații speciali a fost domnul Peter Langer, coordonator general al Consiliului Orașelor și Regiunilor Dunării, entitate activă în implementarea Strategiei Dunării a Uniunii Europene, EUSDR.

Ca element de interes, dumnealui a anunțat progresul într-un studiu extensiv al Consiliului, derulat în 7 țări și zeci de orașe, legat de securitatea și managementul apelor potabile și uzate. Acest studiu va fi finalizat și prezentat în aprilie 2017 și va conține elemente de comparație și exemple de schimburi de bune practici între principalele orașe, inclusiv București. Va procesa și concluziile altor instituții importante, cum ar fi Agenția Europeană de Mediu, care a remarcat în cel mai recent raport progresul înregistrat de București în epurarea apelor uzate, prin stația de la Glina.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.