Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezbaterile parlamentare pe legea conversiei creditelor au fost din nou amânate

comisia buget finante

Comisia de Buget-Finante Banci din Camera Deputatilor si-a amânat din lipsa de cvorum, pentru a doua oara consecutiv, sedinta pe tema conversiei creditelor în franci elvetieni si masurilor de restructurare, la care urmau sa participe ministrul Finantelor si reprezentanti ai BNR si bancilor.

"Constat ca lucrurile merg dinspre bine înspre foarte bine. As ruga ca unul dintre secretarii Comisiei sa stabileasca cvorumul", a declarat presedintele comisiei, Viorel Stefan, potrivit Mediafax.
Vicepresedintele comisiei Eugen Nicolaescu a remarcat însa ca nu este prezent niciun secretar, iar Stefan a cerut ca unul dintre vicepresedinti sa stabileasca daca este sau nu cvorum.
În urma numaratorii, s-a constatat ca sunt prezenti 13 deputati din 18 necesari.
"Se confirma presupunerea mea, neavând conditia de cvorum, va multumesc pentru participare! Ne vedem saptamâna viitoare, în sesiunea ordinara!", a spus Stefan.
La dezbaterea Comisiei au revenit participantii de miercurea trecuta, respectiv ministrul Finantelor, Darius Vâlcov, directorul Directiei Supraveghere din cadrul BNR, Nicolae Cinteza, precum si directorul pe Stabilitate Financiara, Ion Dragulin. Totodata, au fost prezenti presedintele executiv al Asociatiei Române a Bancilor, Florin Danescu, presedintele Patronatelor Bancare si al Raiffeisen Bank, Steven van Groningen, presedintele Asociatiei Utilizatorilor Români de Servicii Financiare, Alin Iacob, si Sorin Mierlea, presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din România - InfoCons.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.