Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezmăț pe pagina lui Dan Barna, după ce liderul USR i-a dat un autograf lui Emeric Ienei/ VIDEO

www.facebook.com

Dan Barna este criticat în mediul online, după apariția unor imagini în care îi dă un autograf lui Emeric Ienei. Unii internauți spun că Barna nu l-a recunoscut, în timp ce alții îi reproșează pur și simplu gestul. Liderul USR susține că este un fake-news infomația că nu l-ar ști pe marele antrenor.

Citește și: SONDAJ CURS - Klaus Iohannis defilează, Dăncilă se menține. Dan Barna gâfâie după ancheta Rise Project

„Care-i treaba cu domnul Ienei? Il cunoaștem nu-l cunoaștem avem și noi un pic de cultură și respect?? Știți treaba cu autografu' la Oradea?”, îl întreabă un internaut pe Dan Barna, într-un comentariu pe pagina de Facebook a USR, informează Mediafax.

„Era bine dacă va dădea domnul Ienei dumnevoastră un autograf, nu invers. Dansul este mai cunoscut și are niște realizări în spate pe când d voastră nu aveți deocamdată nimic doar vorbe”, scrie cineva la postarea pe pagina de Facebook a lui Dan Barna, despre vizita sa la Oradea.

„Cred ca despre ieri ai fi putut sa spui doar atat: a fost o gafa, sunt om, pot gresi. Iti garantez ca ai fi avut foarte multa apreciere”, i-a mai spus un alt internaut prezidențiabilului Alianței USR-PLUS.

Altcineva i-a comunicat: „Prietene, nu cred ca realizezi cat de penibil ai devenit impartind autografe peste tot! rar mi-a fost dat sa vad asa ceva. l-ati prins pe Emil Constantinescu?"

O altă persoană îl întreabă râzând pe Dan Barna: „Te-ai oferit sa dai autografe tuturor? Sau doar lui Emeric Ienei? :))”.

Comentariile au fost făcute în mediul online, după apariția imaginilor în care Dan Barna îl întreaba pe antrenorul Emeric Ienei dacă vrea un autograf. Cei doi s-au văzut în timpul vizitei de la Oradea a lui Dan Barna, în cadrul campaniei pentru prezidențiale.

Liderul USR a mers pe străzile orașului unde a discutat cu bihorenii. La un moment dat, așa cum se poate observa și în imaginile postate în online, pe stradă l-a văzut pe Emeric Ienei. A intrat în discuție cu el și s-a oferit să îi dea un autograf.

Unul dintre cei prezenți spune: "Nea Imi, dați-i și dv. un autograf"

Dan Barna afirmă: "Acum îmi dați și dv aici și întinde hârtia".

Liderul USR a postat, la rândul său, imaginile pe internet, comentând că este fake news informația potrivit căreia nu știa cu cine stă față în față.

"Fake news-ul că nu l-aș fi recunoscut e la fel de credibil precum informația că s-a aflat că nu beau apa lichidă", a scris prezidențiabilul USR.

Dan Barna a intrat în politică în anul 2016, ca secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene în Guvernul Cioloș. Acesta este deputat USR, ales la parlamentarele din decembrie 2016. A preluat șefia USR în 2017, după demisia lui Nicușor Dan. Barna este prezidențiabilul Alianței USR-PLUS.

Emeric Ienei, în vârstă de 82 de ani s-a născut pe 22 martie 1937, în Agrișu Mic. A jucat la UTA, Steaua București și Kayserispor. Ca antrenor al Stelei a câștigat cinci titluri naționale, patru Cupe ale României și Cupa Campionilor Europeni din 1986. Între 1986 și 1990 a antrenat echipa națională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.