Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezmințire Digi 24

digi24

Poziţia oficială a companiei RCS&RDS cu privire la zvonurile apărute în presa online, pe surse, despre presupusa schimbare la nivelul managementului Digi24, mai exact despre suspendarea redactorul-şef, Cosmin Prelipceanu:

„Cosmin Prelipceanu va asigura şi în viitor coordonarea proiectului Digi24 din poziţia de redactor-şef şi se bucură în continuare de încrederea şi aprecierea noastră. Speculaţiile privind o presupusă suspendare a sa şi aşa-zisele negocieri cu diverse persoane pentru înlocuirea sa sunt lipsite de orice bază reală.

Nu avem nicio intenţie să încercăm să identificăm sursa acestor zvonuri sau să înţelegem motivele pentru care au fost lansate, ci ne vom concentra în continuare să dezvoltăm acest proiect, pe baza aceloraşi principii de echilibru, civilizaţie, onestitate şi imparţialitate, care ne-au adus aprecierea şi interesul unui număr crescând de telespectatori. Şi asta, ca şi până acum, împreună cu importantul aport al lui Cosmin Prelipceanu”, a declarat Alexandru Oprea, Preşedinte RCS&RDS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.