Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire BOMBĂ despre Rudolph Giuliani - Pentru cine a lucrat omul a cărui scrisoare a pus România pe jar

New York Magazine
Rudolf Giuliani Donald Trump

Scrisoarea trimisă de fostul primar al New York-ului, Rudolph Giuliani, președintelui Klaus Iohannis și liderului PSD, Liviu Dragnea a pus pe jar România. Noi informații apar la iveală privind activitatea lui Giuliani.

"Avocatul a declarant în recente interviuri că reprezintă o serie de clienţi din Brazilia, Columbia, şi din alte ţări, dar şi faptul că a ţinut un discurs pentru un controversat grup de disidenţi iranieni. Cu toate acestea, Giuliani spune că activitatea sa nu poate provoca un conflict de interese, deoarece lucrează Pro bono pentru Donad Trump şi nu a făcut niciodată lobby pentru guvernele altor state. Totuşi, decizia fostului primar al New York-ului de a reprezenta în continuare entităţi străine se îndepărtează de practica standard pentru avocaţii prezidenţiali care, în trecut, au încercat să elimine orice legături care ar putea crea un conflict de interese, mai scrie cotidianul american.

Citește și: DESCINDERI în trei județe - Polițiștii de la trupele speciale au luat cu ASALT agenții economici

Rudolph Giuliani nu a raportat aceste activităţi la Departamentul Justiţiei deoarece nu ar fi necesar, în opinia sa, întrucât nu făcea lobby direct pe lângă executivul SUA, pe de o parte, iar pe de altă parte nu este plătit de Trump pentru serviciile sale. Unul dintre clienţii străini ai lui Giuliani care ar putea ridica probleme este primarul oraşului ucrainean Harkov, un fost lider al Partidului Regiunilor, din care a făcut parte şi fostul preşedinte pro-rus al Ucrainei, Viktor Ianukovici. Partidul Regiunilor a intrat în vizorul autorităţilor americane în 2016, când a izbucnit scandalul privind implicarea Rusiei în alegerile pentru Casa Albă.", scrie Cotidianul.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.