Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire-BOMBĂ! Noua stea care răsare în USR, legături cu PSD și cu serviciile secrete

alina pop

Dezvăluire cu adevărat explozivă! Noua stea a Uniunii Salvați România, promovată intens de echipa Dan Barna, are legături cu Partidul Social Democrat, dar și cu serviciile secrete.

A fost descoperit un alt „om nou” în politica românească, aflat în plină ascensiune în USR. Noua stea a USR a fost asociată în firma... Citește AICI ce DEZVĂLUIRE-BOMBĂ a fost făcută despre noua stea a USR - Legături cu PSD și cu serviciile secrete...

UPDATE

Alina Pop a cerut un drept la replică, în urma publicării acestui articol, pe care îl prezentăm mai jos:

Da, am fost căsătorită, timp de 13 ani, cu Georgian Pop. E un aspect al vieții mele private pe care nu l-am negat niciodată, o relație începută în adolescență, care s-a întrerupt la un moment dat, așa cum se rup multe în zilele noastre când divorțul, din fericire, nu mai este blamat social.

În timpul mariajului, parcursul meu profesional s-a dezvoltat independent de cariera politică a fostului meu soț. Mi-ar fi plăcut să scrieți că am absolvit Facultatea de Științe Politice la Universitatea din București, că mi-am obținut doctoratul la Universitatea „La Sapienza” din Roma, că sunt lector universitar la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir, că am o activitate de cercetare în spate, concretizată prin cărți și articole științifice publicate.

Angajamentele politice ale fostului meu soț îl privesc pe el direct. Eu nu am făcut parte niciodată din PSD sau din vreun alt partid înainte de a deveni membră USR. Opiniile mele politice sunt diferite de ale lui.

Faptul că fostul meu soț a făcut parte din Comisia de Control SRI din Parlamentul României, nu m-a implicat absolut deloc. N-am avut nicio legătură cu activitatea lui politică sau din acea comisie, n-am cunoscut pe nimeni altcineva dintre membrii ei și nu am avut niciodată vreo legătură cu angajați ai Serviciului Român de Informații.

Firma G.P. Media Research Srl este un proiect personal al fostului soț, care nu s-a concretizat niciodată, nu a avut niciun contract și nu a rulat niciun leu, după cum se poate verifica în evidențele Registrului Comerțului. Participarea mea în calitate de asociat sau administrator a fost una pur formală și am inițiat deja demersul legal de a mă retrage din această calitate.

Cât timp am fost căsătorită, am ales să mă ocup de cariera mea științifică și de mult mai plăcuta datorie maternă. Criza de cuplu, care a culminat prin divorț, nu e cazul să fie explicată aici. Sper că suntem cu toții de acord că orice om are dreptul la viață privată, că are libertatea să se căsătorească sau să divorțeze când vrea și de cine vrea.

Am divorțat in iunie 2016, iar în martie 2018 am devenit membră USR, din dorința de a face eu însămi politică și de a da înapoi societății tot ce pot mai bun. De anul trecut, fac parte din conducerea filialei Sector 4. M-am bucurat să am parte de încrederea și votul colegilor mei, cărora nu le-am ascuns niciodată trecutul meu.

Sper că România, ca societate, să depășească etapa în care o femeie e definită prin cel care îi este sau i-a fost soț. Sunt cercetător, cadru didactic universitar, mamă și, mai recent, „femeie politică” în USR. Sunt un om onest, îmi place să ascult operă, să citesc, să călătoresc. Sunt o persoană autonomă și aștept să fiu tratată ca atare, apreciată pentru calitățile mele sau criticată pentru defectele mele, nu învinovățită prin asociere, ca în vremurile când femeia era doar o extensie socială a soțului său și o proprietate a acestuia.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.