Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRE de la vârful PSD: Cine a dat drumul în presă la STENOGRAMELE din partid/ UPDATE

pixabay.com
diverse, umbra, spion

PSD este ca un butoi cu pulbere, după ce în presă au apărut stenogramele unor discuții pe grupul intern Whatsup al partidului, din perioada protestelor pentru OUG 13.

Citește și: Gabriela Firea DINAMITEAZĂ coaliția: REMANIEREA lui Sorin Grindeanu, variantă în PSD

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea susține că este foarte posibil ca acele stenograme să fi fost date de cineva ”care s-a speriat de performanța PSD” sau de cineva ”care a plecat între timp dintre noi”.

De asemenea, Firea a explicat că o variantă luată în calcul este că mesajele au fost date în presă de către unul dintre cei care au fost excluși din PSD în ultima perioadă.

”Noi nu am stat să triem oamenii din acel grup, pentru că nu erau discuții secrete, erau discuții private între colegii de partid. Se poate ca unii să fi rămas în grup, chiar dacă între timp au plecat dintre noi”, a explicat Gabriela Firea.

Dacă ne uităm la declarațiile Gabrielei Firea și căutăm în timp care au fost cei care ”s-au speriat” și ”au plecat dintre noi”, dar care în același timp aveau acces într-un grup în care discutau liderii PSD prin natura funcției, atunci unul dintre cei care se potrivește profilului ar fi fostul ministru pentru Mediu de Afaceri, Florin Jianu.

Florin Jianu a demisionat din Guvern chiar în timpul protestelor pentru OUG 13 și a stârnit o adevărată furtună la nivelul partidului, prin declarațiile sale ulterioare.

UPDATE Într-un punct de vedere trimis redacției fostul ministru face următoarele precizări:

Cu privire la articolul de mai devreme, va rog sa publicati si pctul meu de vedere: Cu privire la speculatiile din articolul de mai jos, fac urmatoarele precizari:

1. Nefiind membru de partid, nu am fost niciodata inclus pe grupul de comunicatori, prin urmare nu am detinut nicio comunicare, cu atat mai putin cea aparuta in presa.

2. Ce am avut de spus am spus odata cu demisia mea, nu mai uit inapoi si nici nu caut actiuni pe care propria constiinta le respinge.

3. Argumentele mele au fost si vor fi intotdeauna de natura profesionala pentru a sustine orice opinie, asa ca orice alaturare cu asemenea comportament nu are nicio legatura cu mine!!!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.