Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRE din interiorul campaniei electorale a președintelui Klaus Iohannis

iohannis

Klaus Iohannis a câștigat alegerile. A câștigat surprinzător pentru unii, așteptat pentru mai puțini. Stilul de a fi al președintelui a fost atât de atipic încât nu erau mulți cei care îi dădeau șanse să câștige într-un mediu în care se spunea că ești câștigător cucât ataci mai mult.

O asemenea abordare a fost oarecum și în tabăra de campanie a președintelui. O spune Cristian Bușoi, europarlamentar PNL, care la o dezbatere despre valorile dreptei organizat de Centrul de Analiza Strategica Aplicata a admis că stilul președintelui a speriat și o parte din echipa de campanie și i s-ar fi spus președintelui că ar trebui să se mai schimbe pentru a avea o șansă.

”Desi el afisa un calm recunoscut, noi cei din spate nu eram asa calmi. Noi am incercat cu sfaturi, dar el intotdeauna a preferat sa fie asa cum este. Si el a avut dreptate. A preferat sa fuga de isterie si scandal si se pare ca a avut dreptate„, a spus europarlamentarul PNL.

„A fost un deschizator de drum. A vrut un ton moderat si orientat catre fapte. A venit dupa oameni care preferau scandalul asa cum au fost Traian Basescu, Victor Ponta și chiar si Traian Basescu.„, a concluzionat Cristian Bușoi.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.