Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire din interiorul serviciilor secrete care CUTREMURĂ lumea politică

pixabay.com
diverse, umbra, spion

Policienii de rang înalt au o problemă cât casa din cauza Serviciuli de Protecție și Pază. Potrivit jurnalistului Cătălin Tache, de la National, aproape jumătate dintre ofițerii SPP ar avea introduse scutiri medicale pentru a nu participa la misiuni.

Citește și: Teodorovici, DEZVĂLUIRE grea pentru Mihai Tudose: Nu a prea înţeles cum vine treaba asta

La nivelul SPP, media celor care prezinta certificate medicale pentru a fi scutiti de la efectuarea exercitiilor de pregatire se apropie deja de jumatate din numarul total de efective! Adica „luptatori” care sunt scutiti medical ba ca-i doare glezna, ba soldul, ca nu vad bine sau cine stie ce alte motive, in timp ce colegii trag de ei la pregatire, pentru a fi in forma maxima in orice clipa, ceea ce este o cerinta vitala pentru un membru al Secret Service, fie el si din Romania… Oricum, dupa ce pana si Tudose a fost „vopsit” tinta in miscare , tot mai multi cunoscatori ai ultimelor miscari din sistem de-abia asteapta sa se termine vizita lui Macron la Palatul Cotroceni, pentru a se calcula AMR-ul…

Poate așa se explică de ce Liviu Dragnea, dar și o parte dintre miniștri Cabinetului Tudose au renunțat la SPP. Evident, explicația publică a fost că nu au nevoie pentru că nu sunt supuși riscurilor, dar această informație ne face să ne întrebăm dacă nu cumva aceștia cunosc situația din interiorul SPP și tocmai pentru că ofițerii sunt slab pregătiți au renunțat la protecție și pază.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.