Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluire ŞOC în SUA: Donald Trump, înregistrat de fostul său avocatul când vorbea despre plata către un fost model Playboy

foxnews.com
trump

Fostul avocat al președintelui american Donald Trump, Michael Cohen, a înregistrat în secret o convorbire între Trump și un fost model Playboy, care susținea că ar fi avut o aventură cu acesta înainte de alegerile prezidențiale din 2016, a anunțat New York Times, potrivit Reuters şi Mediafax.

Vezi şi: STUDIU: Alimentul banal care te poate proteja de accidentul vascular cerebral

Cotidianul, citând avocați și alte persoane care aveau cunoștință de existența înregistrării, a anunțat că agenții FBI au găsit înregistrarea anul acesta în timpul unei percheziții care a avut loc la biroul lui Cohen.

Procurorii federali din New York îl investigau pe avocat pentru posibile fraude fiscale și pentru încălcări ale legii legate de plata unei sume de 130.000 de dolari unei actrițe de filme pentru adulți, Stormy Daniels.

FBI a folosit documentele și fișierele găsite în biroul avocatului în ancheta privind posibila implicare a Rusiei în campania electorală din 2016.

Existența acestor înregistrări ridică semne de întrebare în legătură cu tacticile folosite de Trump pentru a-și ține viața personală și afacerile departe de opinia publică.

Vezi şi: Hipoclorhidria – una dintre cele mai neplăcute boli asociate stresului. Cum se poate trata .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.