Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluirea surpriză a Simonei Halep: Cum a făcut-o Ţiriac numărul unu în lume

www.looktv.ro
Ion Țiriac Simona Halep

La finalul anului pe care îl va încheia ca lider mondial, Simona Halep a dezvăluit că îi este recunoscătoare lui Ion Țiriac pentru sfaturile pe care i le-a dat. Aceasta a spus că îi mulțumește fostului jucător pentru ceea ce i-a transmis în special după ce a pierdut în fața Mariei Sharapova, în primul tur de la US Open.

”După meciul cu Sharapova, de la US Open, Ţiriac mi-a spus că serviciul a fost un dezastru. E adevărat, antrenorul mi-a transmis acelaşi lucru, dar pe un ton mai calm. Ion Ţiriac mi-a spus însă că fără o oră de exersat serviciul pe zi nu voi ajunge numărul 1! Am venit acasă şi am dat o oră de servicii pe zi! Mi-am făcut rană în palmă, dar asta m-a ajutat şi am devenit numărul 1. Asta a făcut Ţiriac pentru mine, iar eu îi mulţumesc că e lângă mine, chiar dacă eu mai am apucături, să zic aşa”, a declarat Simona Halep, într-un interviu acordat pentru Canal 33.

Aceasta a continuat apoi și a spus că modul ”fără menajamente” în care Țiriac i se adresează o ajută foarte mult.

”Tot timpul mi-a spus că am calităţile necesare să ajung cât mai sus, iar asta îmi dă încredere şi mă motivează să mă antrenez cât mai mult! Ion Ţiriac mă susţine şi vine la meciurile mele atunci când poate, vorbeşte cu mine despre tenis, încearcă să mă înţeleagă aşa cum sunt eu emoţional, de ce am emoţii într-un meci, de ce nu pot fi 100% în alt meci. Mă ajută mult felul dânsului de a fi. Niciodată nu m-a menajat, e un tip foarte direct. Îmi spune chiar şi ce nu îmi place, e foarte important ca un sportiv să aibă astfel de oameni lângă el. Nu mi-a spus niciodată că joc bine dacă nu a fost cazul. Iar atunci când mă laudă există un 'dar', care este foarte important”, a mai spus Halep.

Citeşte şi: ALERTĂ - Actrița Cristina Stamate a murit .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.