Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri! Simona Halep, 'înțepată' de o fostă mare tenismenă, după eșecurile din ultima perioadă: 'Celelalte jucătoare nu se vor bate singure'

www.digisport.ro
Simona Halep

Martina Navratilova i-a recomandat Simonei Halep ce trebuie să facă pentru a câștiga primul trofeu de Grand Slam al carierei. Fosta mare campioană a anunțat că jocul agresiv o va ajuta pe românca de 26 de ani să își îndeplinească visul.

”Știm că poate fi numărul unu mondial, dar acum trebuie să câștige acel Grand Slam, pentru a întări acest lucru. Ador să mă uit la meciurile ei. Are o mișcare atât de bună pe teren. Îmi place jocul ei de picioare și cum își pregătește loviturile. Cred că trebuie să fie mai agresivă.

Ajungi la un anumit nivel când nu ratezi lovituri. Dar nu câștigi Grand Slam-uri când nu ratezi, trebuie să aduci și altceva pe teren. Celelalte jucătoare nu se vor bate singure. Trebuie să le bați. Pentru a face asta, trebuie să fie mai agresivă. Trebuie să stea mai aproape de linia de fund și trebuie să se afle la conducerea punctului”, a spus Navratilova pentru Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.