Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri ale unui consilier PNL de la Sectorul 1 amenințat de Clotilde Armand cu plângere penală: Nu pot fi forțat să fac ilegalități!

Facebook
Dinu Gheorghe

Consilierul local PNL de la Sectorul 1, Dinu Gheorghe, președinte al Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget, impozite și taxe locale din cadrul Consiliului Local al Sectorului 1, reacționează după ce primarul Clotilde Armand l-a acuzat că blochează adoptarea Bugetului pentru anul 2022 și că îi va face lui și unui coleg plângeri penale, și face dezvăluiri. El prezintă pe pagina personală de Facebook o adresă primită de la Curtea de Conturi a României și anunță că el nu poate fi forțat să comită ilegalități așa cum îi cere primarul:

”Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget, impozite şi taxe locale, condusă de consilierul local Dinu Gheorghe (PNL)

Am fost acuzat de către conducerea USR Sector 1 (de Clotilde Armand și acoliții Dragos Constantin și “bine-informatul” Ionel Stoica) că blochez votarea bugetului Sectorului 1. De asemenea, sunt amenințat și cu o plângere penală care va fi făcută, chipurile, de consilierii USR.

De ce? Pentru a pune presiune pe mine, să îmi exprim votul în comisia de buget.

Ședința pe care tot eu, în spiritul transparenței si al legii, am convocat-o astăzi, ședință la care este invitată și Clotilde Armand, să răspundă la întrebări ce țin de legalitatea acestui buget.  Poate de data aceasta ne onorează cu prezența.

Dacă tot au “rezolvat” toate probleme sectorului și acoliții primarului catastrofă o “laudă” necontenit pe Clotilde Armand pentru “multele proiecte puse in practică” de când a preluat mandatul, îi invit pe scriitorii cu mult timp liber din USR să:

1. Facă adrese și plângeri împotriva primarului care blochează proiectele de Consiliu Local.

2. Să facă adrese și plângeri împotriva primarului, care nu a bugetat facturi restante la 31.12.2020, nedeclarând practic arierate și afectând bugetul național.

Invit pe această cale și autoritățile statului să se autosesizeze în legătura cu rapoartele de la Curtea de Conturi și să încheiem odată mascarada de la Primăria Sectorului 1 a primarului Armand.

Găsiți atașat comunicarea Curții de Conturi care atestă modul în care primarul Armand conduce primăria: după legile proprii, fără pic de respect pentru legile României sau pentru cetățenii din Sectorul 1.”, scrie Dinu Gheorghe pe pagina de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.