Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri! Ce este, de fapt, legitimația de tip MAI găsită la Cătălin Cherecheș în momentul prinderii din Germania (surse)

Catalin Chereches legitimatie rezervisti MAI

Ce este, de fapt, legitimația de tip MAI găsită la Cătălin Cherecheș în momentul prinderii din Germania (surse)

Prins în Germania, Cătălin Cherecheș avea asupra sa, în momentul încăturășii de către polițiști, mai multe acte și sume mari de bani.

Printre documente se afla și o legitimație de tip MAI, aparținând unei asoviații a rezerviștilor. Sursele STIRIPESURSE.RO ne-au dezvăluit despre ce anume este vorba.

Legat de legitimația acordată fostului primar Cătălin Cherecheș, Asociatia din Maramures informează că, în conformitate cu statutul ANCMRR și al Filialei Pintea Viteazu Maramureș, se pot face membrii onorifici, care nu plătesc cotizație, persoanele din administrația publică locală și județeană care și-au adus un aport în sprijinirea asociației cu diferite probleme.

Edilul este membru onorific în urma acordării spațiului actual de pe B-dul. Republicii nr. 62, unde Asociatia isi desfășoară activitatea și în prezent. Sediul a fost obținut prin HCL.

Pe legitimația găsită de polițiști în Germania este trecut,,Pc." - personal civil.

Legitimația nu a fost vizată pe anul 2023 de Asociatie, din cauza problemelor pe care le-a avut din punct de vedere juridic.

Având în vedere sentința definitivă, joi fiind program la asociație, Biroul executiv va lua act și se va proceda la excluderea lui Cherecheș Cătălin ca membru onorific al filialei.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.