Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvaluiri. Ce implicare are Emil Boc in dosarul Microsoft

emil boc

In dosarul Microsoft sunt implicate nume grele de la minsitri din diferite guverne, la oameni de afacere cotroversati. In referatul procurorilor pentru propunerea de arestare a oamenilor de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru apare o referire interesanta si la fostul premier Emil Boc.

Potrivit dezvalurii facute de un martor, omul de afaceri Claudiu Florica, personaj cheie in dosarul Microsoft, ar fi intervenit pe langa Emil Boc cu speranta ca il va convinge sa ii acorde lui direct contractul pentru licentele de software. Emil Boc insa l-ar fi refuzat si Florica s-a vazut obligat sa apeleze la ministrul Comunicatiilor Gabriel Sandu prin intermediul lui Dorin Cocos si Gheorghe Stefan.

”Se arată în declarație că licitația din anul 2009 a fost organizată pentru a se crea o aparență de legalitate și întrucât Claudiu Florică nu a reușit să determine primul –ministru de la acea vreme să aprobe încredințarea directă a acestui contract către firma D. Con-Net”, se arată în referatul cu propuenrea de arestare a oamenilor de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru, a primarului municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan şi afostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, informeaza evz.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.