Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI Cum îl aștepta Elena Ceaușescu pe un actual senator

Elena Ceaușescu a avut o mare slăbiciune pentru unul dintre actualii senatori ai României! Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a povestit, pentru Sportnews.ro, un episod inedit, petrecut înainte de finala Cupei Davis, din 1972, împotriva celor din SUA, care putea să se transforme într-o mare problemă uriaşă pentru el.

”Îmi aduc aminte că în acea perioadă, de dinaintea desfășurării finalei, Țiriac și cu mine eram cazați la hotelul de lângă Arcul de Triumf. Eram păziți de miliție, aveam motocicliști după noi când ne deplasam la teren pentru a ne antrena. O nebunie”, şi-a amintit “Nasty”.

În acea vreme eu conduceam o mașină Alfa Romeo și un bun prieten de-al meu din Italia, venit în București special pentru a urmări această finală, m-a rugat să-i împrumut mașina. Al naibii semăna și foarte bine cu mine. Dacă-l vedea cineva din spate jura că sunt eu. Omul a luat mașina și a început să-și facă de cap prin București. Mergea seara la baruri, se mai împrietenea cu câte o fată, apoi pleca la hotel cu ea. Securiștii îl filau tot timpul și raportau mai sus că Ilie Năstase își face de cap prin București. Iar eu eram cu Țiriac în camera de hotel. Habar nu aveam ce făcea ăla. Cert este că după meci s-a lansat ideea că eu aș fi vândut meciul. Vă dați seama la ce nebunie se ajunsese. După meci, Ceaușescu a primit ambele delegații la Comitetul Central. Eu, în ziua imediat următoare, trebuia să plec la Barcelona. Aveam un turneu acolo. A fost motivul pentru care am stat destul de puțin la întâlnirea de la Comitetul Central, dar șocul cel mare l-am avut la ieșirea din clădire.

Chiar la ieșirea din clădire, de zid, stătea rezemată o doamnă. Nu mi-am dat seama cine este. Eu mă îndreptam spre mașină. Mă pregăteam să plec. Când, la un moment dat am auzit: «Tovarășu′ Năstase, putem sta puțin de vorbă?». Când m-am întors, am înghețat. Era chiar Elena Ceaușescu. Mi-a spus doatr atât: «Copile, poți merge liniștit. Eu și Nicu știm că nu ai vândut meciul. Știm că ești patriot și ești cu sufletul pentru țară». Vă dați seama cât de diabolici puteau fi unii oameni. Acele rapoarte ajunseseră, probabil, pe masa celor doi. Iar eu eram total nevinovat”, a relatat Ilie Năstase.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.