Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri cutremurătoare ale mamei tânărului care și-a dat foc după ce a pierdut banii la jocuri de noroc: 'N-a mai răspuns la telefon, nu nimic.'

tanar jocuri noroc

Dezvăluiri cutremurătoare ale mamei tânărului care și-a dat foc după ce a pierdut banii la jocuri de noroc: 'N-a mai răspuns la telefon, nu nimic.'

Moartea cumplită a tânărului de 19 ani, care și-a dat foc pe stradă, a avut loc chiar sub privirile trecătorilor. Nimeni nu a intervenit la timp, deși mai mulți oameni au trecut pe lângă băiat în momentul în care acesta își pregătea cumplita faptă. Băiatul și-ar fi dat foc după ce a pierdut 3.000 de lei la jocurile de noroc. Mama băiatului face dezvăluiri cutremurătoare. A povestit care a fost ultima discuție la telefon cu fiul său și spune că era un copil bun, fără vicii, informează realitatea.net.

"Un copil care te îmbrățișa și te pupa și pe mâini și pe cap, ca să aveți idee ce fel de copil era. Nu juca, domnule, la jocuri! Singurul viciu pe care-l avea era că fuma. În rest, nu avea niciun viciu", mărturisește mama tânărului.

Mama băiatului susține că nu știe ce s-a întâmplat cu el

Mama băiatului de 19 ani care și-a dat foc susține că nu știe ce s-a întâmplat cu el. Ultima discuție au avut-o la telefon, iar Alexandru i-ar fi spus că merge să se angajeze la un restaurant.

"Ce s-a întâmplat cu el de când a plecat de acasă, în dimineața asta, nu știu. N-a mai răspuns la telefon, nu nimic. A zis: ”mami, plec, mă întâlnesc cu niște băieți. După aia, mă duc...” că a vorbit la un restaurant pentru un post, dar nu știu care restaurant.", mai spune femeia.

Și mai șocant este însă faptul că întreaga scenă a avut loc sub privirile mai multor trecători. Deși mergeau pe lângă el, nimeni nu a văzut din timp faptul că se stropește cu benzină. Mai mult, cțnd este cuprins de flăcări, câțiva martori privesc șocați fără să intervină. Abia după câteva minute, o persoană sună la 112. Când au ajuns medicii de pe ambulanță a fost însă prea târziu.

Băiatul de 19 ani se afla în apropierea Liceului Economic, școala unde își terminase, de altfel, studiile. Polițiștii fac acum cercetări și urmează să audieze personalul sălii de jocuri, care nu a intervenit să îl salveze, deși scenele groazei au fost chiar în fața sediului. Apropiații băiatului au declarat polițiștilor că băiatul nu era în depresie, iar acum încă se cercetează motivele din spatele acțiunii sale.

Pentru situații de consiliere, apelați de urgență la numărul de telefon TelVerde AntiSuicid - 0800 801 200.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.