Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvaluiri de culise de la Cotroceni

cotroceni receptie

Imaginea si viata publica a presedintilor Romaniei nu mai este demult un mister pentru nimeni. Mai ales in ultimii ani suntem conectati in timp real la orcie actiune prezidentiala, chit ca este oficiala sau privata. Insa exista inca detalii din culisele vietii la Cotroceni mai putin cunoscute.

Bucatarul sef de la Cotroceni, Ducu Paraschita a avut sansa de a lucra pentru Emil Constantinescu, Ion Iliescu si Traian Basescu si dezvaluie preferintele acestora, dar si cum se purtau ei in privat.

Prima intalnire cu Traian Basescu a fost una cu peripetii, pe vremea cand acesta era inca ministrul Transporturilor.

"Mi-au cazut doua sarmale chiar pe pantalonii presedintelui. Mi-a spus ca asta e si sa ii aduc macar un servet sa se stearga. Ca presedinte s-a mai elevat in gusturi datorita multor evenimente la care a participat. Ii placea mancarea bine facta. L-as descrie ca romanul simplu care s-a pastrat – foarte sociabil, foarte uman", a spus bucatarul pentru Romania TV.

El a precizat l-a impresionat pe presedinte cu un muschi de vita preparat cu sos de piper vede si cognac. Acelasi preparat l-a impresionat si pe Ion Iliescu.

"Ion Iliescu este un gurmand. Mananca putin, bun si sanatos", a declarat bucatarul de la Cotroceni, spunand ca fostul presedinte i-a lasat impresia ca sotia sa nu stie sa gateasca.

Pentru Ducu Paraschita piatra de incercare a fost fostul presedinte Emil Constantinescu. Acesta are gusturi fine si prefera preparatele din peste si fructe de mare.

"Domnul Emil Constantinescu merge mult pe finete, are un aer asa ... iti da o stare putin de inferioritate", a spus bucatarul.

El a mai precizat ca toate tensiunile dintre adversarii politici dispar la masa. Indiferent de disputele publice, la masa politicienii sunt destinsi si cordiali.

Apropiatii presedintelui Klaus Iohannis sustin ca acesta este un mare amator de ciorbe, preparate la care Carmen Iohannis este experta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.