Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri de la Zenit ale lui Mircea Lucescu: 'Am fost şocat'

www.gsp.ro
Mircea Lucescu

Zenit e de acum istorie pentru Mircea Lucescu. Dar într-o discuție cu jurnaliștii de la Sport Exspress le-a explicat cât de complicat a fost sezonul 2016-2017, la capătul căruia a ratat Liga și a fost dat afară. "Semnasem doar de câteva zile când am descoperit că mai mulți titulari voiau să părăsească clubul.

Hulk a venit primul. Am vorbit cu el în trei rânduri. I-am spus «am nevoie de tine». S-a uitat la mine și mi-a replicat: «Mister, am familie și o ofertă de contract fabuloasă, din China. Te implor, lasă-mă să plec!». Următorul a fost Garay. Mă aborda în fiecare zi: «Mister, nu mai pot să stau aici. Nici soția. Lasă-mă să plec!». Apoi Lombaerts, Criscito și Witsel. Am fost șocat! Credeți că mi-a fost ușor?!", a spus Luce, conform gsp.ro.

Tehnicianul român consideră că jocul lui Zenit a suferit la început, dar s-a îmbunătățit calitativ după ce au fost achiziționați Giuliano și Mak: "A urmat o serie de 17 meciuri fără înfrângere. Am fost primii în Europa!". "Am vrut să câștig cu jucătorii ruși, să aibă un rol important în echipă. Am avut o relație excelentă cu ei, mai puțin cu Șatov, un tip introvertit. Îmi place să educ jucătorii. Să-i aduc la un anumit nivel. Să-i învăț disciplina. Întrebați-i pe Dziuba, Kokorin și Smolnikov câte discuții am avut.  Înaintea mea, Zenit juca mai mult pe contraatac, mizând pe Hulk. Avea 40 la sută posesie. Am schimbat totul", a mai spus Mircea Lucescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.