Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI despre Guvernele Cioloș, Ponta și legătura cu serviciile SECRETE

SRI

Stelian Tănase a povestit pe blog-ul său care sunt legăturile dintre Guverne și serviciile secrete. "Doresc să fie consultate", a spus celebrul analist politic.

"Serviciile au contribuit mult la confecționarea guvernului-marionetă Cioloș. SIE și SRI l-au lăsat din brațe pe Ponta cînd au văzut că e groasă. Ponta pierduse rușinos alegerile prezidențiale. Apoi patinase un an în apele tulburi ale politicii bucureștene, frecventind zone pe care servciile noastre (de obediență occidentală) nu le-au apreciat ( China, Turcia, Kazahstan). Cind a intervenit tragedia de la Club Colectiv, Ponta deja pierduse sprijinul serviciilor. În aceste conditii, (plus altele) Ponta s-a retras. Unii (adeptii teoriilor conpiraționiste ) au spus că demonstrația de protest impotriva lui, care l-a impins la demisie, ar fi fost organizată de servicii. Nu cred deloc.

Citește și: Serviciile se implică: Rolul SIE în desemnarea viitorului premier (presă)

Guvernul Cioloș s-a confecționat in interesul și cu sprijinul serviciilor. Destui ministri erau/sunt pe listele respective. Nominalizarea lor nu a fost o problemă. Nu doar că au fost verificați informativ, dar au și fost propuși, ca oameni de casă, pentru Palatul Victoria. A fost un moment de glorie pentru Hellvig si MRU. Între timp, MRU și-a rupt o unghie intr-o ușă de la Cotroceni și s-a retras.

Serviciile – pofta vine mîncînd- doresc să joace un rol cel puțin la fel de important la alcătuirea guvernului (de fapt distribuirea puterii, a resurselor ) și după 11 decembrie. Formula diplomatică este că – doresc să fie consultate.", a spus Stelian Tănase pe blog-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.