Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI din dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu. Prescripția a fost ÎNTRERUPTĂ: Sunt urmărite penal și alte persoane

sigla dna

DNA susține, intr-un raspuns la o solicitare STIRIPESURSE.RO, referitor la impactul pe care il are amânarea dezbaterilor din Senat privind incuviintare urmaririi penale a lui Calin Popescu Tariceanu, ca in dosar sunt urmărite penal pentru complicitate luare de mita si alte persoane, mentionand ca punerea sub invinuire a acestora a intrerupt prescriptia.

"La solicitarea dvs. din data de 06 decembrie 2018, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele:

În acest moment, informații referitoare la cauza respectivă, altele decât cele transmise dvs. în data de 08 noiembrie 2018, nu vă pot fi puse la dispoziție în conformitate cu prevederile art. 12, alin. 1, lit. e, din Legea 544/2001.

Citeste si Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, propus la Transporturi, a SESIZAT Inspecția Judiciară: 'Procurorii induc percepția unei false vinovății'

În cauza respectivă, în care se desfășoară acte de urmărire penală și față de alte persoane pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la luare de mită, se aplică dispoziţiile art. 155 alin. 3 din Codul Penal, respectiv “întreruperea cursului prescripţiei produce efecte faţă de toţi participanţii la infracţiune, chiar dacă actul de întrerupere priveşte numai pe unii dintre ei”", se arata in raspunsul DNA.

Senatul a amanat dezbaterea cererii pentru sesiunea din primavara anului urmator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.