Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri din dosarul Turceni-Rovinari: Victor Ponta și preferințele în materie de mașini

ponta stiripesurse

Noi detalii din dosarul Turceni-Rovinari ies la iveală. Un fost dealer auto, martor în procesul în care Victor Ponta este judecat pentru fals în înscrisuri, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, a declarat vineri în faţa ICCJ că deputatul PSD a ales culoarea maşinii pe care a plătit-o firma lui Dan Şova şi că a cerut ca automobilul să fie dotat cu senzori de parcare şi covoraşe, informează News.ro.

Marius Constantinescu (în prezent pilot la Blue Air) a relatat că în 2009 – când lucra la Mistubishi Motors – a intermediat livrarea unui autoturism către Victor Ponta.

O mare actriță, declarație controversată despre protestatari: 'Cu proștii n-am ce discuta'

„În acea perioadă eram director de vânzări şi am fost contactat de o doamnă de la SCA Şova care mi-a cerut o ofertă pentru Mitsubishi Lancer şi ulterior am aflat că era pentru Victor Ponta. I-am transmis oferta telefonic şi pe e-mail. Este o maşină mai rară pe piaţă. Doamna mi-a spus că va veni Victor Ponta. Acesta a venit şi am vorbit despre detalii tehnice. Era pasionat de curse automobilistice. Maşina urma să fie achiziţionată pe firma Romstal Leasing. Cei de la Romstal mi-au trimis factura şi s-a făcut plata. Am făcut comandă la Mitsubishi, a durat o lună-două până la livrare. Cred că (Ponta, n.r.) m-a vizitat de două ori. La a doua vizită cred că am făcut un test-drive. La livrare a venit Victor Ponta şi i-am explicat ce trebuie şi ce nu trebuie să facă cu maşină”, a detaliat Marius Constantinescu.

Lovitură pentru Dragnea: 14 parlamentari se pregătesc să dezerteze din partid / SURSE

Martorul a explicat că maşina venea cu multe dotări din fabrică, astfel încât Victor Ponta nu a avut cereri deosebite.

„A cerut doar senzori de parcare şi nişte covoraşe. Am discutat cu el şi despre preţul maşinii. Victor Ponta mi-a spus că el va folosi autoturismul. Acesta şi-a ales şi culoarea din cele două disponibile, respectiv negru”, a mai zis Constantinescu, menţionând că era vorba despre „o maşină mai specială, exotică – nu aveam un exemplar acolo”.

Întrebat de către procurorul DNA de ședință cine l-a anunţat că va fi contactat de SCA Şova în legătură cu achiziţia maşinii, martorul a răspuns că tatăl său, consilier la aceeaşi Casă de avocatură.

„Tatăl meu era consilier al lui Şova la Casă de avocatură a acestuia şi el mi-a spus că voi fi contactat în legătură cu achiziţionarea maşinii”, a precizat Marius Constantinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.