Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri din trecutul criminalului - Gheorghe Dincă a lucrat opt ani la spitalul din Caracal

Inquam Photos / Octav Ganea
Gheorghe Dinca

Potrivit directorului spiatalului din Caracal, Ghorghe dincă a lucrat timp de opt ani la spital. Directorul unității spitalicești a afirmat că nu știe dacă acesta s-a certat cu vreun alt angajat.

„Da, Gheorghe Dincă a lucrat la spitalul din Caracal timp de opt ani, între 1984 și 1992. N-a lucrat la morgă, cum ați auzit, ci a fost geamgiu. Asta făcea el, schimba geamurile când se spărgeau”

ULTIMA ORĂ Anchetatorii sapă în curtea criminalului din Caracal, după rămășițele fetelor - Gropi acoperite cu plăci de beton

„Nu am auzit să fi avut vreun conflict sau vreun episod în care să dezvăluie ceva din latura lui violentă. Ne-am uitat pe dosarul lui. N-a fost dat afară. Și-a dat demisia, fiindcă a vrut să plece în străinătate să facă bani!”, a declarat Marian Mitran, managerul spitalului din Caracal pentru Libertatea.

Gheorghe Dincă a recunoscut astăzi că le-a ucis pe cele două tinere dispărute – Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, și Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani. Luiza a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.