Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo - Ne ameninţau mereu că nu primim niciun ban dacă nu câştigăm

captura video
dinamo fani pch

Fotbaliştii aduşi de Mircea Rednic la Dinamo încep să părăsească echipa, odată cu numirea lui Eugen Neagoe în funcția de antrenor. Naser Aliji, în vârstă de 25 de ani, s-a înscris şi el pe lista acestora, și a vorbit deschis despre experienţa din "Ştefan cel Mare".

Dinamo începe un nou sezon sub comanda lui Eugean Neagoe şi cu Florin Prunea în funcţia de preşedinte, iar fostul antrenor al lui Sepsi îşi alege cu multă atenţie lotul.

Din echipă nu va mai face parte Naser Aliji, care nu se mai simţea în largul lui la Dinamo. Fotbalistul albanez a recunoscut că a avut şi probleme la echipă: "N-aş vrea să se înţeleagă că plec pentru că s-a schimbat antrenorul. Eu luasem decizia dinaintea finalului campionatului pentru că nu mai eram fericit la Dinamo. Unul dintre motive este că înaintea meciurilor ne ameninţau mereu că nu primim niciun ban dacă nu câştigăm. Apoi, o dată pe lună era câte un jucător de la echipă dat afară, iar asta mi se putea întâmpla şi mie.

Şi nici nu am putut să uit cum s-au purtat cu mine în luna de după ce am semnat cu Dinamo. Doctorul m-a trimis în Elveţia să mă recuperez şi conducătorii au vrut să-mi rezilieze contractul, deşi eu aveam o problemă minoră. Oricum, când aveam câte o chestie medicală, pe doctor nici nu-l interesa", a declarat Aliji, pentru Digi Sport, la plecarea din România.

Naser Aliji a sosit la Dinamo în noiembrie 2018. Albanezul a evoluat în 16 partide, reușind o pasă de gol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.