Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI Donald Trump a cerut MODIFICAREA fotografiilor de la ceremonia de învestire: A vrut ca mulțimea să pară mai mare

theguardian
investire trump

Un fotograf guvernamental a editat fotografiile oficiale de la ceremonia de învestire a lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA pentru ca mulțimea să pară mai mare. Totul s-ar fi realizat la solicitarea lui Trump, potrivit unor documente obținute de The Guardian.

Sursa citată menționează că fotograful a eliminat spațiile goale „acolo unde se termina mulţimea” într-o nouă serie de fotografii cerute de Trump în prima sa zi ca preşedinte după ce a fost deranjat că imaginile arată că publicul său a fost mai puţin numeros decât cel al lui Barack Obama din 2009.

Informațiile apar în rapoarte ale unei investigaţii făcute publice la cererea The Guardian de către inspectorul general al departamentului de interne al SUA.

Citește și SCANDAL în cadrul ortodoxiei. Patriarhia Moscovei îl acuză pe Patriarhul Constantinopolului de `invazie a teritoiului ei canonic`. Miza este Patriarhia Ucrainei

Actele arată că Trump a sunat la Serviciul Naţional al Parcurilor (NPS) a doua zi după ceremonie iar un oficial al departamentului de comunicaţii al Parcului a declarat pentru investigatori că a fost sunat de şeful NPS, Michael Reynolds care i-a transmis că Trump doreşte poze de la ceremonie. Ea a afirmat că a părut că „preşedintele Trump doreşte fotografii care arată mai mulţi spectatori”.

Fotograful NPS, al cărui nume nu a fost divulgat, a declarat că a fost contactat de un oficial care a cerut „orice fotografii care arată spectatorii de la ceremonie.” El a fost rugat să se ducă în biroul său şi să „mai editeze” câteva fotografii.

Cei care au făcut investigațiile au precizat că fotograful a spus că „a editat fotografiile de la ceremonie pentru a le face mai simetrice, eliminând cerul şi partea de jos în care se termina mulţimea”, adăugând că a făcut acest lucru pentru a arăta „că au fost mai multe persoane prezente”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.