Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri EXPLOZIVE: Cine l-a 'turnat' la DNA pe șeful PSD Neamț! Acuzații GRAVE la adresa lui Arsene

ionel arsene

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Gheorghe Ștefan ar fi autorul denunțului în dosarul în care șeful Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost reținut joi 24 de ore de procurorii DNA.

Întrebat de presă dacă este adevărat, fostul primar al orașului Piatra Neamț a negat, spunând că el nu are niciun fel de legătură cu Ionel Arsene.

Citește și: Decizie controversată luată de noul premier: Ce a cerut Viorica Dăncilă în privința viitorilor miniștri

Conform surselor Antena 3, Gheorghe Ștefan și omul de afaceri Adrian Porumboiu s-ar fi întâlnit cu Ionel Arsene într-un restaurant din București, iar acolo i-ar fi oferit bani acestuia din urmă, pentru a interveni pe lângă Horia Georgescu, fost șef ANI.

Potrivit unor informații prezentate în emisiunea "100 de minute" de la Antena 3, președintele Consiliului Județean Neamț, fostul deputat Ionel Arsene, a fost reținut joi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA. Arsene este acuzat de trafic de influență.

Ionel Arsene este considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, iar în urmă cu câteva zile s-a aflat printre liderii PSD care au cerut răspicat demisia lui Mihai Tudose din funcția de premier.

Unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea a fost reţinut joi după-amiază de DNA. Este vorba despre Ionel Arsene, lider PSD Neamt și actualmente preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, acuzat că ar fi cerut şi primit, acum aproape cinci ani, o mită de 100.000 de euro.

Citește și: Premierul României, Viorica Dăncilă, a ajuns BĂTAIA DE JOC a celor de la Netflix: Ce a postat compania despre noul prim-ministru / FOTO

Jurnalistul Adina Anghelescu a spus joi, la emisiunea 100 de minute, că l-a sunat pe Horia Georgescu pentru a-i afla poziția în acest caz, iar fostul șef al ANI i-a declarat că nu-i cunoaște nici pe Ionel Arsene, nici pe Porumboiu.

”Mi-a spus tranșant că „nu l-am cunoscut în viața mea pe acest Arsene, habar nu am cine este, nu m-am întâlnit niciodată nici cu Porumboiu. Nu îi cunosc, nu știu de ce-mi murdăresc numele”, spune Anghelescu că i-a declarat Horia Georgescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.